Referenser

plus“PLUS AB är ett utbildningsföretag som verkar främst inom Fastighetsbranschen. Vi har egna föreläsare men kompletterar även med externa konsulter då det är lämpligt. Vi har under ett antal år haft glädjen att få samarbeta med AMT Communication, Ann-Marget Tengblad, i det svåra ämnesområdet kulturfrågor kopplade till det stora antalet inflyttade till Sverige från andra länder. Ann-Margret är mycket kunnig i sitt ämnesområde, som verkligen kräver att hon både kan, vill och har förmågan att till utbildningsgrupper förmedla reell kompetens.
Vi hoppas att framledes få fortsätta vårt samarbete med Ann-Margret som alltid får de bästa vitsord av kursdeltagarna.”
Bengt Svensson, PLUS Utbildning AB
“Vi arbetar med att utveckla webbaserade lösningar och har många internationella kunder. Jag får därför ofta telefonsamtal från engelsktalande kunder och då kände jag mig otillräcklig för att jag saknade flyt i talet. Därför beslutade jag mig för att satsa på enskild undervisning i engelska, så att det blev på min nivå och utifrån mina behov. Resultatet har blivit över förväntan och jag känner mig mycket säkrare. Nu kan jag uttrycka allt vad jag känner och tänker. Min lärare Shelley Torgnyson har är fantastisk förmåga att göra undervisning både rolig och nyttig.”
Johan Egnell, Key Plan Solution AB
“Jag gick en kurs i telefonengelska anordnad av Ann-Margret Tengblad, i form av en heldagskurs på Grand Hotell. Kursen hade ett mycket bra upplägg med flera praktiska övningar och möjlighet till talövningar, ledda av en bra lärare. Jag är mycket nöjd!”
Laila Andersson, Norrköpings Kommun
unilever “Vi har använt AMT Communication för våra utbildningar i engelska i två terminer. Kvaliteten är på topp, humöret efter en lektion likaså. Tillmötesgående och goda pedagoger säkrar vårt behov av språkutbildning.”
Lisa Zarins, Personalchef Unilever Sverige, GB Glace i Flen
iris“Tony har varit en alldeles lysande lärare som talade engelska med oss även i pauserna och småpratade om vardagliga ting och rättade till där det behövdes. Han kunde även gå över till svenska om vi som elever tog initiativ till det, framförallt på rasterna. Ett extra plus i kanten är att Tony kunde hantera en situation som kanske är ovan för de flesta – vi är synskadade i vår grupp, men det gick bra för honom att gå lite utanför ramarna. Det krävs en speciell metodik då man undervisar en grupp som inte ser, whiteboard blir ett onödigt redskap… Tony fixade det perfekt, det tycker jag pekar på en flexibilitet som dessutom har uppskattats av oss i gruppen!”
Catarina Andersson, Iris Bemanning
“Ann-Margret föreläste om interkulturell kommunikation på en studiedag på min skola. Föreläsningen var mycket uppskattad! Hon talade bland annat om olika kulturer och värderingar, islam, olika tidsuppfattningar och kommunikationssfärer. Hon vände sig till all vår personal från förskola, skola och fritidshem och samtliga kände att studiedagen blev meningsfull och intressant och inte minst viktigt, väldigt rolig och underhållande! Jag kan varmt rekommendera Ann-Margret som föreläsare på studiedagar i skolan.”
Karin Jansson Bredin, Bitr rektor, Montessoriskolan Trilobiten i Linköping
“På Friskolan Kunskapsljuset i Norrköping har vi ett bra samarbete sedan länge med Ann-Margret Tengblad och därmed AMT Communication. Vi har ofta och gärna tagit del av den gedigna kunskap i interkulturell kommunikation som finns inom företaget.”
Isam Bardaqji, Rektor på Kunskapsljuset
pronova“Vi har gått en kurs i telefonengelska som var mycket bra och intressant. Tony var en kanonbra lärare. Kursen är lärorik och nyttig för såväl telefonister som för andra som använder engelska ibland i jobbet.”
Madelene Anderson och Therese Ringborg, ProNova Konferens
sjofart“Vi på Sjöfartsverket har anlitat Ann-Magret Tengblad i bland annat presentationsteknik och interkulturellt lärande. Hon är en otroligt bra föreläsare och väldigt bra på att föra ut budskapet på ett förståeligt och framförallt roligt sätt! Hon har också stor erfarenhet inom många områden, så det blir intressant och mycket värdefullt att lyssna på henne. Förutom att hon är en intressant föreläsare, är hon också skicklig på att sätta ihop bra utbildningar.”
Jessica Malmqvist, Personalutbildningen på Sjöfartsverket
sjofart“Jag har bott i Sverige i 4 år och kunde behärska svenska på en väldigt bra nivå både i tal och i skrift.

Men man vill ständigt utveckla sina språkkunskaper därför sökte jag någon som kunde hjälpa mig med min språkutveckling. Så kom jag i kontakt med Ann-Margret.

Efter en snabb utvärdering av mina språkkunskaper kunde Ann-Margret erbjuda mig ett program väl anpassat till mina behov. Jag fick möjlighet att finslipa mina kunskaper i uttal och i grammatik på kort tid. Jag fick också mer förståelse för den svenska kulturen och svenska traditioner.

Jag skulle vilja rekommendera hennes hjälp för alla som behöver fördjupa sina kunskaper i svenska språket.”

Dima Holubynskyy, Byggnadskonstruktör på Sjöfartsverket
“Jag är en amerikan som nu bor i Norrköping. Jag flyttade till Sverige 2010, eftersom jag gifte mig med en svensk kvinna.

Jag har jobbat som en videoproducent på en avdelning på NTM koncernen (Norrköpings Tidningar Media) i två år nu. Jag fick efter en tid där ett erbjudande om att läsa svenska hos AMT Communication och Ann-Margret Tengblad blev min lärare. Innan dess hade jag bara ett litet svenskt ordförråd, såsom “hej”, “tack” och “var ligger toaletten?!”

Nu kan jag läsa och skriva bättre svenska och jag kan kommunicera via
e-post på jobbet. Jag kan även ganska obehindrat delta i samtal. Numera känner jag mig också mer bekväm när jag är ute och handlar, gör läkarbesök, beställer tid per telefon och ber om och ger anvisningar.

Detta är mycket viktigt med tanke på att jag arbetar på ett svenskt nyhets- och medieföretag, där förståelse av svenska är viktigt. Ett tack till Ann-Margret och AMT Communication för att jag nu kan kommunicera på svenska på jobbet och i vardagliga situationer. Ann-Margret gör ett mycket bra jobb för att hon anpassar sina lektioner så att de passar specifika behov. Lektionerna är stressfria och flexibla och därför lär man sig snabbt de yrkesspecifika ord och fraser som man behöver för att klara av vardagen i sitt jobb. Således, har Ann-Margret och AMT Communications hjälpt mig att komma långt.”

Ohson Tschoi, NTM koncernen